Här berättar vi om genomförda och planerade aktiviteter

Varje år i december ställer Lions upp en stor "julklappssäck" i Näsbyparks Centrum. Här kan givmilda personer lägga inslagna paket med leksaker eller mjukisdjur.
Lions ser till att gåvorna delas ut så snart som möjligt på det nya året till behövande barn i Sverige eller utomlands.

För fjärde året året i rad planerar vi nu en konsert i Tibble Teater. Årets konsert genomförs den 24 mars kl 16.00.
Före pausen underhåller avgångsklassen på Tibble Gymnasiums Estetiska linje.
Efter pausen intar Gunilla Backman scenen tillsammans med Micke Littwolds orkester.
Gunilla Backman är en av våra mest kända musikalartister och har...

Lucia

03.03.2018

Lions Täby har en tradition att ordna luciatåg på Täbys äldreboenden. För några år sedan inleddes ett samarbete med musikklasserna på Futuraskolan i Täby. Musikklasserna ställer upp med lucia och tärnor. Luciatågen på ädreboendena är en mycket uppskattad aktivitet bland de äldre.

Lions Julkort

25.02.2018

Lions Täby ger varje år ut ett julkort med ett motiv från Täbys minnesmärken. Motivet 2017 var Täbys gamla kommunhus som nu är rivet.
En anledning till att kortet är så uppskattat är att det innehåller en jullott som ger mottagaren av julhälsningen även en möjlighet att vinna ett fint pris i julkortslotteriet.